1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Tartıştığı kocasını bıçakladı

Adana'da bir kadın, tartıştığı kocasını bıçaklayarak hastanelik etti.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi 1695. Sokak 24 nolu evde meydana geldi. İddiaya göre 3 yıl önce kendisinden 7 yaş büyük Mustafa K. (28) ile görücü usulüyle evlenen Belgin K. (21), işsiz olduğu için eşiyle sürekli tartışmaya başladı. Bu sabah da uyanan çift, kahvaltı yapmak için sofraya oturdu. Belgin K., eşine "İş bul çalış, çok zor günler geçiriyoruz" deyince çift arasında tartışma çıktı.

Eşler arasındaki tartışma kısa sürede arbedeye dönüşürken, Mustafa K. eşini darp etmeye başladı. Bu sırada sofrada bulunan bıçağı alan Belgin K., eşini kalçasından bıçaklayarak evden kaçtı. Kavga seslerini duyarak eve gelen mahalle sakinleri, Mustafa K.'nın kanlar içinde yerde yattığını görünce polisi ve ambulansı aradı. Mustafa K., olay yerine gelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahsın hastanede kendisini işsizlik yüzünden tartıştığı eşinin bıçakladığını söylemesi üzerine polis Belgin K.'yı aramaya başladı.

Evde kadını bulamayan polis, ara sokaklarda yaptığı arama sonucu kadını bularak Köprübaşı Polis Merkezi'ne getirdi. Mustafa K. da hastanedeki tedavisinin ardından polis merkezine getirildi. Daha sonra Belgin K. ile Mustafa K. adli tıp birimine götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, Muskafa K.'nın eşinden şikayetçi olacağı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2011 Salı 14:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?