4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

TDH'de erken kutlama

TDH YENİ YILI ERKEN KUTLADI

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) düzenlediği gece ile yeni yılı erken kutladı. TDH İl Başkanı Mehmet Eraydın, TDH’liler nezdinde tüm halkın yeni yılının “barış yılı” olmasını diledi.

Kazancılar Restoran’da düzenlenen ve TDH il yöneticilerinin eşleriyle katıldığı yemekli gecede il yöneticilerini TDH Kurucu Üyesi Avukat Mehmet Salıcı, Çukurova İlçe Başkanı Tufan Türkmen, Seyhan İlçe Başkanı M. Edip Oruç, Yüreğir İlçe Başkanı Atilla Yeşilyurt, Sarıçam İlçe Başkanı Bilal Abeşgür de yalnız bırakmadı.

Masaları tek tek dolaşarak partililerin yeni yılını kutlayan TDH İl Başkanı Eraydın, yaptığı konuşmada yeni yılın tüm yurttaşlar için refah düzeyinin yükseldiği, kardeşlik duygusunun, demokrasi kültürünün geliştiği, sosyal adaletin her alanda hüküm sürdüğü ve barışın egemen olduğu bir yıl olması dileğinde bulundu.

Eraydın, “Türkiye Değişim Hareketi bu duygularla iktidara hazırlanıyor. İktidarımız döneminde de bizim ötekimiz olmayacak. Türkiye Değişim Hareketi’nde din, dil, ırk, kültür ve mezhep farkı da olmayacak. Ulusal birliğimizden yana olan bütün yurttaşlarımızı Türkiye Değişim Hareketi’ne katılmaya çağırıyor, bu duygu ve düşüncelerle başta Adanalılar olmak üzere tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. 2010 hem ülkemiz hem dünya için barış yılı olsun” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 12:26:00
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 12:29:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?