4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Tecavüz edemeyince, öldürdü!

Adana'da 19 yaşındaki İbrahim Aslan, birlikte hayvan otlatmaya gittiği 40 yaşındaki halası Zehra Demir'e tecavüze kalkıştı.

Kendisine direnen halasını 7 yerinden bıçaklayan genç, daha sonra eşarpla boğarak öldürdü. Cesedi de sazlıkların arasına saklayan genç, jandarma tarafından gözaltına alınınca "Çok pişmanım, cahilliğimin kurbanı oldum" dedi.

Seyhan ilçesine bağlı Araplar köyünden geçen sulama kanalındaki sazlıklarda köylüler 18 Aralık'ta bir kadın cesedi bulup jandarmaya haber verdi. Sazlıklardan çıkartılan ve vücudunun değişik yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen cesedin Zehra Demir'e ait olduğu belirlendi. Jandarma, Demir'in en son birlikte olduğu kişileri araştırmaya başladı. 8 çocuk annesi Demir ile birlikte havyan otlatmaya gittiği belirlenen yeğeni İbrahim Aslan önceki gün gözaltına alındı. Aslan, jandarmadaki sorgusunda halasını öldürdüğünü itiraf etti.

Olay günü halasıyla birlikte köyün yakınlarındaki otlağa koyunları otlatmaya götürdüklerini belirten katil zanlısı Aslan'ın ifadesinde, "Hayvanlar otlarken biz de oturuyorduk. O sırada şeytana uyup halamla cinsel ilişkiye girmek istedim. Halam kabul etmeyince zorla tecavüze kalkıştım. Halam direnince o anda kendimi kaybedip halamı bıçakla öldürdüm. Cesedini de bulmasınlar diye sulama kanalı içindeki sazlığa sakladım. Çok pişmanım. Cahilliğimin kurbanı oldum" dediği öğrenildi. Aslan, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklandı.
 

Ajanslar
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 10:11:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?