1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Tefeciler yüzünden intihar etti

TEFECİLER YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ

Adana'da, tefecilere yaklaşık 200 bin lira borcu olduğu ileri sürülen bir kişi "Hayat çok acımasız, ben intihar edecek en son insanım, tefeciler beni bitirdi, ailemden, eşimden, çocuklarımdan ve sevdiklerimden özür diliyorum beni affedin" yazılı not bırakarak ağzına sıktığı tek kurşunla intihar etti.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Dilberler Sekisi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve çocukları olan 45 yaşlarındaki Akif Demirci, Seyhan Nehri kenarında bulunan Dilberler Sekisi'ne geldi. Tefecilere yaklaşık 200 bin lira borcu olduğu ileri sürülen Demirci, burada bir süre düşündükten sonra ailesine bir mektup yazdı. Demirci, ardından borçlu olduğu kişilerin ismini ve ne kadar borcu olduğunu tek tek yazdı. Demirci önce ailesine, "Ben Akif Demirci, içinde bulunduğum sıkıntılar beni bu hale getirdi.

Çıkar yolum kalmadı. Gerçekten intihar edecek en son insan benim. Ama içinde bulunduğum ekonomik durum, tefeciler beni bitirdi. Çocuklarımdan, eşimden ve de sevenlerimden özür diliyorum. Beni affedin" yazılı not bıraktı. Sonra "Hayat çok acımasız" diye başlayan notunda ne kadar borcu varsa hepsini yazdı. Ardından yanında getirdiği silahla bir el ağzına ateş ederek intihar eti. Dilberler Sekisi'ne gezmeye gelen şahıslar hareketsiz yatan adamı görünce polise haber verdi. Olay yerine ambulans ve polis

geldi. Ancak Demirci hayatını kaybetti. Demirci'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

TEFECİLER YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ
TEFECİLER YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ
TEFECİLER YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 17:51:05
Güncelleme :18 Ocak 2011 Salı 12:22:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?