2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Tek kurşunla vurularak öldürüldü

Adana'da askere gitmek için hazırlık yapan genç, ablasını ziyaret ettikten sonra evine dönerken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesi Emek Mahallesi'nde meydana geldi.

Mahalle muhtarından askerlik için evrakları aldıktan sonra Belediye Evleri Mahallesi'nde oturan ablasını ziyaret eden 20 yaşındaki Emre Çetin, Meydan Mahallesi'ndeki evlerine dönerken Emek Mahallesi 14. Sokakta kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Başından aldığı tek kurşunla yaralanan Çetin, kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Görgü tanıkları polise verdikleri ifadede, 19-20
yaşlarındaki zanlının saldırıdan sonra D-400 Karayolu istikametine kaçtığını söyledi.

Öldürülen Emre Çetin'in ağabeylerinden birinin asker, diğer ikisinin de cezaevinde olduğu öğrenildi. Yetkililer, saldırganın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 15:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih erdemir IP: 81.213.90.xxx Tarih : 19.09.2008 02:40:17

bu çocuga iki yönlü bakılıyorum: bi vatani görevini yaan türk evladının kardeşi. bir yandan da ceza evinde yatan bir suçlunun kardeşi. herşey bi yana buda bican sonuçta. ne yapmıştır ki? ölümünü istemişler dir? bu memlekette zaten herkes kendi kararını verip kendi infazını uyguluyorsa. memlekette mahkeme ne işe yarar hapsane ne işe yarar...