4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Tek suçu sevmek!

Adana'da bir genç kız, sevdiğiyle evlenmesine izin vermeyen babası tarafından boğazından bıçaklandı. Kaldırıldığı hastanede 2 saat sonra ameliyata alındığı iddia edilen genç kız hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Yağmur Gölge (18), sevgilisi G.Y. ile evlenmesine izin vermeyen babası C. Gölge ile akşam saatlerinde 19 Mayıs Mahallesi, 1120 Sokak, 34 numaradaki evlerinde tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlenen baba C. Gölge, eline geçirdiği bıçakla kızı Yağmur Gölge'yi boğazından bıçakladı.

Yakınları tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yağmur G., ilk müdahalesinin ardından Kulak-Burun-Boğaz (KBB) Servisi'ne alındı. Hastaneye kaldırıldıktan 2 saat kadar sonra ameliyata alındığı iddia edilen Yağmur Gölge, ameliyatın ardından durumunun kötüye gitmesi nedeniyle tekrar ameliyata alındı. Yağmur Gölge, ameliyata alındıktan kısa bir süre sonra ise hayatını kaybetti.

Yağmur Gölge'nin et doğrarken bıçağın üzerine düştüğünü söylediği belirtilirken, olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, genç kızın sevdiği gençle evlenmesine izin vermeyen babası tarafından bıçaklandığını belirledi.

Olayın hemen sonrasında hastane önünde uzun süre gözyaşı döktüğü belirtilen baba C. Gölge'nin olaya ilk önce kaza süsü vermeye çalıştığı, kızının ölümünden sonra ise suçu kabullendiği öne sürüldü. Hastaneye ayakta girdiği ve konuşabildiği öğrenilen genç kızın ölümünde 'ihmal var mıydı?' sorusu akıllarda soru işareti bırakırken, hastane yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 10:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?