4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Tek yol, galibiyet!

Adanaspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Kardemir Karabükspor'ü yenerek, ilk 6 iddiasını devam ettirmek istiyor.

Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, uzun bir aradan sonra takım tam kadro çalıştı. Teknik Direktör Ekrem Al, ligin bitimine sayılı haftalar kalmasına rağmen ilk 6 heyecanının devam ettiğini ve Kardemir Karabükspor maçının çok zor geçeceğini söyledi.

Rakibin rahat bir konumda bulunmasının kendileri için dezavantaj olduğunu söyleyen Al, "Karabükspor-Adanaspor maçları her zaman çekişmeli geçmiştir. İki takım arasında hiçbir sorun yok. Centilmence ve seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanmaktan başka çaremiz yok. 90 dakika sonunda gülen taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Manisaspor maçında sakatlanan Hakan Hacıbektaşoğlu, uzun bir aradan sonra takımla çalışmalara başladı. Adalesinde yırtık tespit edilen ve tedavinin ardından iyileşen genç futbolcunun hiçbir problemi bulunmadığı, Ekrem Al'ın görev vermesi durumunda forma giyebileceği açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 22:39:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?