4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Teknik adamdan II.yarı açıklaması

TFF 2. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Behzat Çınar, ikinci yarıya iyi bir sonuçla başlamak istediklerini söyledi.

Çınar, kısa bir dönem olan kamp sürecini en iyi şekilde geçirdiklerini belirterek, "Günde çift idman yaparak çalışıyoruz. Sporcularımızın performansı her geçen gün daha çok artıyor" dedi.

İlk maçı deplasmanda Marmaris Gençlik Belediyespor ile oynayacaklarını ifade eden Çınar, "Rakibimiz kendi sahasında güçlü bir ekip. İyi bir maç olacağı kanısındayım. İkinci yarıya iyi bir sonuçla başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Şu anda iç ya da dış transfer çalışmaları bulunmadığını kaydeden Çınar, "Çarşamba gününden itibaren, transfer yapıp yapmayacağız kesinlik kazanacak" dedi.
Bu arada, bugün sıkı bir çalışma yapan mavi-lacivertliler, Pazar gününü izin yaparak geçirecek. Pazartesi günü öğleden sonra toplanacak olan mavi-lacivertli takım, Salı günü yine çift idman yapacak. Çarşamba günü ise iki takım halinde çalışacak olan Adana Demirspor, 12.00'da paf takım,14.00'da da Kozan Belediyespor ile karşılaşacak. Adana Demirspor, Cuma günü Marmaris'e hareket edecek.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 11:55:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?