4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Teknosa mağazasını yeniledi

Teknoloji perakendecisi Teknosa, yeni marka kimliğine uygun şekilde tasarladığı Türkiye'nin en büyük Teknosa mağazasını 26 Mart'ta Adana Carrefoursa'da açıyor.

Teknosa Adana mağazasının açılışında tüketiciler belli ürünlerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatından yararlanabilecek.

Tasarımı tamamen yenilenen Teknosa Adana Carrefoursa mağazasında LCD TV'den dizüstü bilgisayara, cep telefonundan video kameraya kadar geniş bir tüketici elektroniği ürün grubunun yanı sıra beyaz eşya, ankastre mutfak, küçük ev aletleri ve sağlık ürün grupları rahat ve keyifli bir ortamda müşterilerle buluşacak.

Mağaza içine kurulan "Oyun Alanı"nda oyun severler, PC, Playstation, Wii ve XBox gibi oyun konsolları için son çıkan oyunları deneme fırsatı bulurken, oyun kolları ve aksesuarlardaki yeni teknolojileri de takip edebilecek. Aynı alan içerisinde yer alan oyuncak reyonu ise "en genç" teknoloji meraklılarının mağaza içerisindeki en favori alanı olacak.

Teknosa mağazalarında binlerce ürün çeşidinin satışı Axess, Worldcard, Card Finans, Koçbank, Garanti Bonus, Shop&Miles, Citibank, Advantage, Maximum, İdeal, Vakıfbank gibi Teknosa'nın anlaşmalı olduğu kredi kartlarına özel taksit ve ödeme imkanları da sunulacak.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 15:56:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?