4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Telekız tecavüzüne ceza yağdı

Adana'da telekızlık yaptıkları iddia edilen 2 kişiye silah tehdidiyle tecavüz edip, para ve cep telefonlarını gasp ettikleri ileri sürülen 6 sanığa 2,5 yıl ile 32 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi.

Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "cinsel saldırı, nitelikli yağma, fuhşa aracılık etmek, yaralama, tehdit, ruhsatsız tabanca taşımak" suçlarından 1.5 yılı aşkın süredir yargılanan sanıklar Ş.D., O.P., H.G., F.B., O.M., N.A. karar duruşmasına çıktı.

Sanıklardan Ş.D., telekızlar Ç.Ç. (25) ve G.E.'nin (23) para anlaşmazlığı yüzünden kendilerine iftira attığını iddia ederek, her iki kızla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Ş.D., savunmasında "H., G.E. ile ilişkiye girmiş. Eksik para verip 'Üstünü Ş. tamamlayacak' demiş. G.E.'nin arkadaşı Ç. benden para isteyince ben de bir kez daha ilişkiye girmesi halinde parayı verebileceğimi söyledim. Bana hakaret edince bir tokat vurdum. Daha sonra motosikletle 2 kişi gelip kızları alıp gitti. Beraatımı istiyorum" dedi.

H.G. ve O.P.'de para anlaşmazlığı yüzünden Ş.D.'nin Ç.'yi tokatladığını, telekızlara zorla tecavüz etmediklerini paralarını gasp etmediklerini iddia etti. F.B. ile tutuksuz sanıklar ise olayla ilgilerinin olmadığını söyledi.

Mahkeme heyeti, Ş.D.'yi 32 yıl 2 ay, O.P.'yi 10 yıl, H.G.'yi 10 yıl 10 ay, F.B.'yi 10 yıl, O.M. ve N.A.'yi 2'şer yıl 6'şar ay hapse mahkum etti. Aranan S.Ö.'nün dosyası ayrıldı, 3 sanık ise beraat etti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 17:04:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hayran ceyhan IP: 94.123.176.xxx Tarih : 4.04.2009 22:32:51

böylesi tecavüzcü namussuzları idama götürmek lazım kendilerin  anası bacısı yok mu milletin anasına bacısına bunu yapuyolar