4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Telekom bayiine molotoflu saldırı

Adana'da Türk Telekom'a ait bir bayiye molotof kokteylli saldırı düzenlendi. Olayın ardından üst düzey emniyet yetkilileri bölge halkı ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Başak Mahallesi Çukurova Caddesi üzerindeki 77 No'lu Türk Telekom Bayii'ne gelen yaklaşık 10 kişilik bir grup, terör örgütü PKK lehine sloganlar atarak, işyerine molotof kokteyli attı. Terör örgütü sempatizanları çevre halkının tepkisi üzerine olay yerinden kaçarken, işyerinde maddi hasar oluştu. Olay yerine gelen Özel Harekat, Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerinde 1 adet patlamamış molotof kokteyli ile 1 adet meşale bulundu.

Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Tunga da bölgeye gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Emniyet Müdür Yardımcısı Tunga, çevresinde toplanan çocuklara sıcak ilgi gösterdi. Mahalle sakinleri ise olay yerinde bulunan polis ekiplerine sevgi gösterisinde bulundu.

Tunga, olay yerinin yakınındaki bir kahvehanede bulunan vatandaşların davetini geri çevirmeyerek, onlarla sohbet etti, okey oynadı. Tunga, "İnanın, hiç bir ayrımımız yok. İnanıyorum ki, bu ülkede herkesi birinci sınıf vatandaş. Herkes Cumhurbaşkanı bile olabiliyor. Bütün vatandaşlarımız Cumhurbaşkanı olabiliyor, herkes her şey olabiliyor. Onun için herkesin birbirini sevmesi lazım, barışmamız lazım, kardeş olmamız lazım. Bir kaç tane kendini bilmez cahillik yapıyor. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir şeyin bozmaması gerekiyor. Bu vatan hepimizin, Allah muhafaza yıkıldığı zaman hepimiz altında kalırız. Bunun için herkes birbirini severse, birbirini kucaklarsa her şey çözülür Allah'ın izniyle. Hiç bir ayrımız, gayrımız yok. İnanın bu böyle. Samimiyiz biz bunda" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 01:35:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?