2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Temizlikçiyi unutup Ankara'ya gitti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek, Adana'daki evinde temizlik yapıldığını unutup kapıyı kilitleyince, temizlikçi kadın dairede mahsur kaldı.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Caddesindeki bir apartmanın 4'üncü katında dairesi bulunan Ahmet Gökçek, saat 18.00 sıralarında kapıyı kilitleyip eşi Hülya ile birlikte Ankara'ya doğru çıktı. Gökçek çifti, çıkarken evlerinde temizlik yapan kadını içeride unuttu. Mahsur kaldığını fark eden 30 yaşındaki Sevda Tunç, polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, genç kadının pencereden çıkarılması için itfaiye ekiplerine haber verdi. Talihsiz kadın itfaiye merdiveniyle dışarı çıkarıldı.

İçeride mahsur kalınca çok korktuğunu söyleyen Tunç, "Odanın kapısı çarpınca üzerime kapandı. Bir daha da açamadım. Evde de kimse yoktu" dedi. Tunç, kurtarıldıktan sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2011 Çarşamba 09:44:40
Güncelleme :15 Eylül 2011 Perşembe 18:48:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kartal kara IP: 94.54.7.xxx Tarih : 16.09.2011 05:47:44

 ömrü boyunca melih gökçek in oğlu olarak kalacak şahıs hani melih gökçek parası olmayan bir adamdı oğlunu keçiören spor klübü başkanı yaptı aşti otogarını ona bağladı  oğluda bu yaşta adanada ev tutmuş satın almışta olabilir ama gün gelecek bu paraların kaynağı ortaya çıkacak inşallah keşke belediye başkanlarına aylık olarak 100 binlira verilse idide bu kadar iş yapmış bir insan gizli saklı işler çevirmese idi inşallah gene yapmamıştır. neticede herkez evladına yatırım yapıyor. Allahtan korkan bir evlat yetiştirmeyi mevlam cümle ümmeti Muhammede nasip etsin.