4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Tenis Turnuvası sona erdi

Adana Çimento Tenis Turnuvası'nın sona ermesi nedeniyle kupa töreni ve kokteyli düzenlendi.

3 Ağustos 2009 tarihinde başlayan Adana Çimento Tenis Turnuvası'nda Fatoş Akaydın/Enis Ooymak–Gözde Kökipek/Mehmet Güllü karışık çiftler final maçı ile tamamlandı.

Kupa töreni ve kokteyline; Adana Çimento Sanayii TAŞ Genel Müdürü K.Ümit Özel , Genel Müdür Yardımcıları Oktay Kutlu, H. Mustafa Abacı ile birim müdürleri, şefler, tenis turnuvasına katılan sporcular ve eşleri, Türkiye Çimse-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Şaban Yıldırıcı, ayrıca turnuva öncesi tenis kursu veren, turnuvada da hakemlik görevini üstlenen Tenis Eğitmeni Erhan Yıldız katıldı.

Kupa töreninin açış konuşmasını yapan Adana Çimento Sanayii TAŞ. Genel Müdürü K. Ümit Özel, turnuvaya katılan, dereceye giren sporcuları medeni cesaretlerinden dolayı kutladı ve tenisi asla bırakmamalarını öğütleyerek başarılar diledi. Bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirten Özel, kendilerinin de yönetim olarak her zaman destek vereceklerini belirtti.

Daha sonra turnuvada dereceye girenlere kupaları verildi. Katkılarından dolayı Tenis Eğitmeni Erhan Yıldız'a plaket takdim edildi.

Turnuva sonrasında oluşan dereceler şöyle:

“Tek Erkekler” kategorisi
1. Mehmet Güllü
2. Enis T. Oymak
3. Serdar A. Vayısoğlu
“Tek Bayanlar” kategorisi
1. Saniye Yener
2. Fatoş Akaydın
3. Gülşen Ekici
“Karışık Çiftler” kategorisi
1. Gözde Kökipek & Mehmet Güllü
2. Fatoş Akaydın & Enis T. Oymak
3. Saniye Yener & Orhan Özer
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 12:24:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?