4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Tepkilerini tekmeyle gösterdiler!

Adana'da, 29 Mart yerel seçimlerinde oy kullanabilmek için nüfus cüzdanlarında TC kimlik numarası aranacağının duyurulmasının ardından Nüfus Müdürlüğü'ne giden ancak mesai başlamadığı için yağmur altında ıslanan vatandaşlar, kapıyı tekmeleyerek görevlilere tepki gösterdi. Vatandaşlar, tartıştıkları görevlinin kapıyı açmasıyla içeri girebildi.

Nüfus cüzdanlarını yenilemek için Seyhan Nüfus Müdürlüğü'ne gelen vatandaşlar, öğleyin mesai arası olduğu için işlemleri yapılmayarak bina dışına çıkarıldı. Mesai başlayıncaya kadar burada beklemeye başlayan vatandaşlar, sabah saatlerinden bu yana sıranın kendilerine gelmesini beklediklerini söylediler. Vatandaşlar, memurların dinlenmesi gerektiğini ancak kendilerinin yağmur altında bekletilmelerinin doğru olmadığını dile getirdiler.

Yağmurda yaklaşık 1 saat beklemek zorunda kalan vatandaşlar, yağmurun hızını artırmasıyla kendilerini içeri almayan görevlilere tepki gösterdi. Nüfus Müdürlüğü'nün kapısını tekmeleyen vatandaşlar, bir süre tartıştıkları görevlinin kapıyı açmasıyla içeri girdi.

Yağmurdan korunmak için kendilerini içeri atan çocuklu kadınlar zor anlar yaşadı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 15:39:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?