4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

TMMOB'den Atış'a davet

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Vali İlhan Atış’ı ziyaret ederek 16-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek 5. Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresine ile ilgili bilgi vererek kongreye davet etti.

Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, Başkanvekili İmdat Çetiner, Şube Müdürü Elif Doğruyol ile Kongre Yürütme Kurulu Üyesi Mahmut Teberik ile birlikte Vali İlhan Atış’ı ziyaretinde, Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde 3 gün devam edecek kongre ile ilgi bilgi verdi.

“5. Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi”nde 3 gün boyunca, 2 salonda toplam 11 ayrı oturumda, 35 adet sözlü bildiri sunulacağını, açılış panelinin yanı sıra gerçekleştirilecek 4 özel oturum ve 3 konferansta İş Sağlığı ve Güvenliğinin tartışılacağını söyleyen Atıcı, “5. Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi, İş Sağlığı ve Güvenliği alanındaki çabalara destek vermek, tartışma platformları oluşturmak ve kanayan yaranın iyileştirilmesini sağlamak konusunda önemli adımların atılabileceği bir zemin olacağına inanıyoruz” dedi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresine Vali İlhan Atışı da davet eden Atıcı, Adana ve Gaziantep Şubeleri tarafından " 5. Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi-Sergisi"nin de açılacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 14:23:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?