2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Topçu, Yüreğir'deki değişimi anlattı

Adana'nın merkez Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ömer Topçu, son dönemde Yüreğir'in cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

AK Parti İl Kadın Komisyonu toplantısına katılan Topçu, Yüreğir'deki değişimi anlattı. Kısıtlı imkanlarla ve uyumlu çalışmayla Yüreğir'de büyük bir değişim yaşandığını ifade eden Topçu, "Uyumlu çalışmak ve tecrübe Yüreğir'deki değişimi gerçekleştirdi" dedi.

Yüreğir'de değişimin "kentsel yenilik" ve "kentsel dönüşüm" ile mümkün olacığını ve buna göre çalışmalar yaptıklarını belirten Topçu, "Bütün kurum ve kuruluşlarla uyum içinde ve omuz omuza vererek dönüşüm için önce alt yapıyı oluşturduk. Yaptığımız imar çalışmaları ve özel sektöre de gösterdiğimiz kolaylıklar neticesinde birçok yatırım Yüreğir'e geldi. TOKİ, alışveriş merkezleri, otel, hastane vs. Bu yatırımlar sayesinde Yüreğir şu anda cazibe merkezi konumuna gelmiştir" diye konuştu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Neşe Arısoy ve yönetim kurulu üyeleri de, Yüreğir'deki değişimin herkesi şaşırttığını belirterek, kısa dönemde gerçekleştirilen bu değişim için Başkan Ömer Topçu’ya teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 14:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?