1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Toplu sözleşmede mutlu son

SARIÇAM BELEDİYESİ'NDE SÖZLEŞME SEVİNCİ

Sarıçam Belediyesinde çalışan kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi taraflar arasında imzalandı.

Sarıçam Buruk Stadında yapılan imza törenine belediyenin tüm çalışanları katıldı. Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci tarafından imzalanan toplu sözleşme ile 92 işçinin ücretlerine 2011 yılı için yüzde 10 artış yapıldı. 2012 yılı için ise yüzde 8'lik artış sağlanıyor.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, çalışanlara yapılan artışın yeterli görmediklerini ancak, Sarıçamlının hakkını eşit bir şekilde dağıtmaya çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Ben çalışanlarımı daha iyi şartlarda ücret ödeme taraftarıyım. Ancak bunu yaparken Sarıçam'da bulunan 2 bin sokağın yapımını, bakımını ve temizliğini de düşünmek zorundayım. Sarıçam hepimizin yaşadığı bir ilçe. İleride bir milyon nüfusun yaşayacağı bir ilçe. Gelecekten hepimiz umutluyuz. Birkaç yıl sonrası daha iyi olacak. Belediyemizin geliri arttıkça, artan refah payını hem kadrolu çalışanlara hem de taşeron da çalışanlarımıza aktaracağız. Ben kesinlikle kadrolu ve taşeron diye ayırmıyorum.Bu sözleşme tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız, ailelerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmenizi nasip etsin."

Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Avcı ve Hasan Aydınlı'da birer konuşma yaptı. Daha sonra tüm çalışanlarla birlikte halay çeken Başkan Zenbilci, kendi elleriyle de çalışanlara yemek ikram etti.

SARIÇAM BELEDİYESİ'NDE SÖZLEŞME SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2011 Çarşamba 10:46:04
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 11:08:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?