4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Tornavidalı hırsızlar yakalandı

Adana'da, kapı kilidini tornavida ve tokayla açarak girdikleri evden ziynet eşyası çaldıkları belirtilen 3 kadın zanlı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi'ne bağlı Yurt Mahallesi 77136. Sokak İmren Apartmanı'nın 8'inci katındaki dairelerden hırsızlık olduğu yönde bilgi alan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Vatandaşların, apartmandan şüpheli 3 kadının ayrıldığını bildirmesi üzerine verilen eşkaller doğrultusunda çalışmalarını genişleten ekipler, hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkaları bulunan Bahar G. (40), Kiraz Ç. (31) ve Fatoş K. (21) adlı kadınları Kasım Ener Bulvarı'nda yaya olarak kaçmaya çalışırken yakaladı.

Yakalanan kadınların üzerlerinden kapı kilitlerini kırmakta kullandıkları tornavida, tornavidaların kapı kilidini kırarken ses çıkmasını önlemek için kullanıldığı tespit edilen çoraplar ile yine kilit açma kullandıkları saç tokası ele geçirildi.

Polis ekiplerine, Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde kalan bir tanıdıklarını ziyaret için Tarsus'tan geldiklerini iddia ettikleri öğrenildi.

 Zanlıların ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 19:33:04
Güncelleme :22 Haziran 2009 Pazartesi 20:04:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?