4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Tornavidayla banka soyacaktı!

Adana'da bir banka şubesinin penceresini tornavidayla açarak soymaya çalışan ve başarısız olunca tornavidayı bırakarak kaçan kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, bir bankanın Turgut Özal Bulvarı'ndaki şubesine gelen görevliler, binanın yan tarafındaki sürgülü camın kenarına saplanmış 2 tornavida bulunca durumu polise bildirdi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, banka şubesinde yaptıkları incelemede camın tornavida ile açılmaya çalışıldığını belirleyerek parmak izi aldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, tornavidadan alınan parmak izinin Orhan Osman Y. (22) isimli şahsa ait olduğunu tespit etti.

Bankada güvenlik kamerası olmamasına rağmen hırsızlık ekipleri, başarılı bir çalışma ile parmak izinden tespit etikleri Orhan Osman Y.'yi Mahfesığmaz mahallesinde gözaltına aldı. Emniyette sorgulamasında hırsızlık yapmaya gittiği sırada alkollü olduğunu ileri sürerek ne yaptığını bilmediğini iddia eden Orhan Osman Y.'nin daha önce uyuşturucu bağımlısı olduğu ve uyuşturucu almak için bankayı soymaya çalıştığı belirtildi.

Orhan Osman Y., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2009 Pazar 16:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?