1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Toros kaplanı sahaya çıktı

TOROS KAPLANI SAHAYA ÇIKTI

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanını Kulüp Başkanı Bayram Akgül de takip etti.

Yeni sezonda hedefini; 'şampiyonluk' olarak belirleyen Toros Kaplanı'nda futbolcular Çatalan Tesisleri'nde bir araya gelirken, Levent Eriş de yeni takımıyla birlikte ilk antrenmanını gerçekleştirmiş oldu. Geçen sezonu başka takımlarda 'kiralık' olarak geçiren ve altyapıdan yetişen isimlerin de katıldığı antrenmanı Kulüp Başkanı Bayram Akgül de diğer yönetim kurulu üyeleriyle birlikte takip etti. Günde çift antrenman yapan Turuncu-Beyazlılar, her iki bölümdeki çalışmanın ardından dar alanda çift kale maç yapıyor.

Futbolcuların antrenmanda hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürürken, bir diğer sevindirici haberse Fredric'ten geldi. Geçtiğimiz sezon yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle uzun süre formasından ayrı kalan futbolcunun da yeni sezon hazırlık kampına katıldığı bildirildi. Yine geçtiğimiz sezon oynanan Mersin İdman Yurdu maçında sakatlanarak formasından uzak kalan Fevzi Özkan'ın da, 4 Temmuz'daki ikinci etap kampında takımla birlikte çalışmalara başlayacağı kaydedildi.

Öte yandan, yeni sezonda Adanaspor'u başarıyla ulaştırmak için sorumluluk üstlenen Levent Eriş, Osman Yereşen Tesisleri'ni gezerek, burada kulüp yöneticilerinden bilgi aldı. Kulüp Başkanı Bayram Akgül ile de görüşen Eriş'e, geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın'dan da destek geldi. Arın, göreve yeni başlayan Levent Eriş'e başarı dileğinde bulunarak, takım hakkında da kendisine bilgiler aktardı.

TOROS KAPLANI SAHAYA ÇIKTI
TOROS KAPLANI SAHAYA ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2011 Salı 12:00:05
Güncelleme :28 Haziran 2011 Salı 14:17:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?