2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Toros Kaplanı'nda 'neşeli' idman

TOROS KAPLANI'NDA 'NEŞELİ' İDMAN

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, yapılan antrenmanlarda futbolcuların neşeli ve istekli olması dikkatlerden kaçmıyor. Son çalışmada takım arkadaşları Anıl Karaer'e sürpriz bir doğum günü kutlaması yaparken, genç futbolcunun başından aşağıya da un döküp, üzerine de yumurta attı.

Sabah Fatma-Kemal Timuçin Kalp Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçen futbolcular, sonrasında da Çatalan Tesisleri'nde antrenman yaptı. Söz konusu idmanda turuncu-beyazlıların hırslı ve istekli olması dikkatlerden kaçmazken, futbolcuların bir hayli neşeli olduğu gözlemlendi. Takım arkadaşları, Anıl Karaer için antrenman sahasında sürpriz bir doğum günü gerçekleştirerek, genç futbolcunun mutluluğunu paylaştı. Çalışmanın sonunda doğum günü pastası üzerindeki mumları Takım Kaptanı Bülent Bölükbaşı ile birlikte söndüren Karaer'e, arkadaşları bir de sürpriz yaparak başından aşağıya un döküp, üzerine de yumurta atarak, 'Brezilya usulü doğum günü kutlaması' yaptı.

24. yaş gününü kutlayan Anıl Karaer, antrenmanı takip eden gazetecilere yapmış olduğu açıklamasındaysa; doğum günü pastası üzerindeki mumları üflerken, içinden de 'şampiyonluk dileği' tuttuğunu söyledi. Turuncu-Beyazlı forma altında Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olup, bir üst lige çıkarak 'Süper Lig' coşkusunu yaşamak istediğini dile getiren Karaer, “Yeni sezon herkes açısından farklı olacak. Hepimize daha fazla sorumluluk düşüyor. Geçtiğimiz sezon taraftarımızı üzdük. Fakat bu sezonda oturmuş kadromuzla birlikte başarıdan başarıya koşacağız. 24. yaş günümü kutladığım günde tek dileğim; Adanaspor'un en iyi yerlere gelmesidir” dedi.

TOROS KAPLANI'NDA 'NEŞELİ' İDMAN
TOROS KAPLANI'NDA 'NEŞELİ' İDMAN
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2011 Salı 13:59:01
Güncelleme :5 Temmuz 2011 Salı 14:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?