1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Toros Yıldızları şampiyon

TOROS YILDIZLARI ŞAMPİYON

Adana İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Sağlık Sen tarafından düzenlenen kurumlararası futbol turnuvası sona erdi.

Sağlık Müdürlüğü spor tesislerinde düzenlenen futbol turnuvasında final maçında Toros Yıldızları, geçen yılın birincisi Sağlıkspor’u 3-2 yenerek kupanın sahibi oldu.

Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Recep Kurum, geleneksel hale gelen futbol turnuvasına İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinden 12 takımın katıldığını, 2’şerli grup halinde eleme usulü ile gerçekleştirilen turnuvanın centilmenlik içerisinde tamamlandığını söyledi.

Sağlık Müdürü Dr. Aytekin Kemik de final maçında Sağlıkspor’u 3-2 yenen Toros Yıldızları takımına birincilik kupasını takım kaptanı Dr. Ali Kemal Azder’e verdi. Dereceye giren ve turnuvaya katılan tüm takımları kutlayan Dr. Aytekin Kemik, bu tür etkinlikleri desteklediğini, turnuvanın her yıl tekrarlanması konusunda da destek olacağını kaydetti.

Turnuva ikincisi Sağlıkspor’a kupasını Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Kurum, 3. olan Çukurova Devlet Hastanesine Hastane Başhekimi Dr. Musa İnal verdi.

Sağlık Sen tarafından düzenlenen futbol turnuvasında en centilmen sporcu seçilen Cincaner’e ise kupası Sağlık Müdür Yardımcısı Abdullah Yusuf Uğuz tarafından verildi.

TOROS YILDIZLARI ŞAMPİYON
TOROS YILDIZLARI ŞAMPİYON
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 15:07:04
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 11:54:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?