3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Torosspor sponsor arıyor!

Minikler Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Adana’yı temsil edecek 3 takımdan biri olan Torosspor, 25-29 Haziran tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta yapılacak grup birinciliği müsabakalarına, maddi imkansızlık nedeniyle katılamama tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Seyhan ilçesinin en büyük yerleşim yerlerinden biri olan Toros Mahallesi'nin adını taşıyan semt takımının yöneticileri, 1995 ve daha yukarı doğumlu oyunculardan oluşan ekibi, Kahramanmaraş’ta yapılacak olan turnuvaya nasıl götüreceklerini düşünüyor.

Takımın teknik sorumlusu ve yöneticisi Mustafa Yürür, yaklaşık 1 hafta sürecek turnuvada Adana’yı temsil edecekleri için mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Ama işin ekonomik boyutu gözümüzde dağ gibi büyüdü. Sporcularımız 13 yaş grubundan oluşuyor. Adana dışına ilk kez çıkacak olanlar bir haylli fazla. Hepsi çok heyecanlı. Onlara bu turnuva süresince en iyi şekilde evsahipliği yapmalıyız ki futbol sevdalarını ve futbola olan ilgilerini artırmalıyız ki; futbolu sevsinler ve futbola sarılsınlar. Mütevazı bir takımız. Gücümüz sınırlı. Belediyelerimizden olsun, sporsever işadamlarımızdan olsun, destek bekliyoruz. Beklentimiz, çok büyük rakamlardan oluşmuyor. Araç sorunumuza ve konaklama ile çocuklarımızın beslenme ihtiyacına yardımcı olunması halinde çok mutlu olacağız. Bir anlamda sponsor arıyoruz. Buradan tüm futbol dostlarına sesleniyoruz. Bu çocuklarımız sizin desteğinizi bekliyor."

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 14:51:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mete şimşek IP: 88.227.128.xxx Tarih : 28.01.2009 15:16:49

hocam haklı torossporda oynuyordum hocam beni takımda ii performansım olmadığım için kulüpte oynayamıyacağımı söledi ve takımdan ayrıldım ama kalbim hale torosspor da torosspor diğer klüplerden farklı orda bir aile gibiydik takımımı özlüyorum al beni hocammmmmmmmmmm