29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Torunlarının yanında kapkaça uğradı

Adana'da akşam saatlerinde torunları ile birlikte yolda yürüyen bir kadın, kapkaççıların saldırısına uğradı.

Edinilen bilgilere göre olay Çınarlı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Çifte Minare Camii önünde meydana geldi. Torunları ve kızı ile birlikte yaya olarak evine giden Melek Erten (42), bir anda silahlı 2 kapkaççının saldırısına uğradı. Boynunda bulunan 850 YTL değerindeki kolyesini kapkaççılara direnmeden veren Erten, korku dolu anlar yaşadı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, şahısların yakalanması için çalışma başlatırken, soruları yanıtlayan mağdur Erten, "Çok şükür canımıza bir şey olmadı. Ya torunlarıma ve kızıma bir şey yapsalardı. Giden gitsin, bizi Allah korudu" diye konuştu.

2 torunu ve kızı ile birlikte bir süre olayın şokunu üzerinden atamayan Erten, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2007 Cumartesi 12:18:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Anadolu Fırat IP: 85.105.127.xxx Tarih : 6.09.2007 16:14:36

Adana da işsizlik hergeçen gün artıyor ve şuanda devlet istatistik verilerine göre ençok göç alan ve ençok işsiz bulunan şehir. Birde eğitimsiz gençleri düşünün bunların yanında,parasız kaldıkları için diğer insanların canını yakıyorlar. Biz burdan görürken bütün olayları Adanalı sayın devlet büyükleri ne alemde merak konusu. Acilen önlem alınmalı aksi halde gelecek 10 yıl yaşanılmayacak şeyler doğurur. Fırat ÖZ Bilg.Müh.İstanbul.