29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Trafik kazası : 3 yaralı

Adana'da bir lise öğrencisi, babasına ait otomobili izinsiz alıp arkadaşlarıyla gezerken kamyona çarptı. Hastaneye kaldırılan 3 öğrenciden birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Lisesi'nde öğrenim gören 16 yaşındaki G.P., babasından izinsiz aldığı 01 HT 088 plakalı otomobille sınıf arkadaşları N.A. (16) ve K.A. (16) ile birlikte eski Karataş Yolu üzerinde gezintiye çıktı. G.P., aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden karşı yönden gelen Mustafa Yüksek'in (42) kullandığı 01 SA 987 plakalı kamyona çarparak yoldan çıktı. Kazada, sürücü G.P. ile K.A. ve N.A. çeşitli yerlerinden yaralandı. Hastaneye kaldırılan ve araç camının kırılması sonucu göğsünden yaralanan K.A.'nın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. 

Kazanın şokunu üzerinden atamayan ve hafif yaralanan G.P., otomobili babasından izinsiz aldıklarını belirterek, "Gezdikten sonra okula gidecektik" dedi. 

Kamyon şoförü Mustafa Yüksek ise "Otomobil çok hızlıydı. Beni görünce aniden frene bastılar. Firen yapınca da kayarak kamyona çarptı" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2007 Perşembe 10:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?