4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Trafikte uyarı denetimi

TRAFİKTE HER GÜN 3 SAATLİK UYARI DENETİMİ

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, 'Trafik Güvenliğinde Yeni Açılımlar, Hedefler ve Çözüm Projeleri' kapsamında, emniyet kemeri ve kask konusunda denetimlerini sürdürüyor.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince Öğretmenler Bulvarı üzerinde yapılan denetimler sonucu emniyet kemeri ve kask takmadığı tespit edilen sürücüler uyarıldı. Sürücülere emniyet kemeri takmanın yararlarını anlatan broşürler verildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen uygulama kapsamında kentin muhtelif noktalarında her gün 3 saat boyunca sürücülere emniyet kemeri ve kask konusunda uyarılar yapılıyor.

Cezai işlem uygulanmadan yapılan denetimlerde emniyet kemeri takmadan trafikte seyreden birçok sürücünün olduğu görüldü.

Yapılan bilgilendirme sonrasında emniyet kemerini takan sürücüler, ekiplere teşekkür ederek bundan sonra düzenli olarak emniyet kemeri takacaklarını söyledi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eğitim Büro Amiri Adem Nacar, her gün düzenli olarak denetimlerini sürdürdüklerini söyledi. Günde 3 saat boyunca ceza yazmaksızın sürücüleri bilgilendirdiklerini belirten Nacar, "Ekiplerimizle güzergahımızdaki sürücülerimizi durdurup emniyet kemeri konusunda onları bilgilendiriyoruz. Emniyet kemeri takmanın yararlarını anlatan broşürler veriyoruz. Yaptığımız bu uygulamayla sürücülerin trafikteki tutum ve davranışlarının olumlu yönde etkilenmesini sağlıyoruz” dedi.

TRAFİKTE HER GÜN 3 SAATLİK UYARI DENETİMİ
TRAFİKTE HER GÜN 3 SAATLİK UYARI DENETİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 12:44:04
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 17:19:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?