4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Traktörde ölümüne yolculuk

TRAKTÖRDE ÖLÜMÜNE YOLCULUK

Adana'yı Mersin'e bağlayan D-400 Karayolu'nda traktörün merdivenine oturttuğu çocuğuyla birlikte yolculuk yapan baba vatandaşları hayrete düşürdü.

Adana'da trafiğin en yoğun olduğu saatlerde D-400 Karayolu'nda oğlunu ön tarafından hiçbir koruması olmayan traktörün merdivenine oturtan baba, çocuğunun hayatını tehlikeye attığına aldırmadan trafikte seyretmeye devam etti.

Baba, yanından geçen TIR ve kamyonların altına düşme tehlikesi olan çocuğunun ölümle burun buruna yolculuk yapmasına aldırmazken sürücüler ve yolcular traktörün merdiveninde oturan çocuğu görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Çocuğun ise tehlikeli olduğunu bilmeden bindiği traktörde merdivenden düşmemek için merdivenin korkuluklarına sıkı sıkıya sarılması dikkat çekti. Baba basın mensuplarını fark edince ara bir sokağa girerek kayboldu. Ancak çocuğunu trafiğe kurban vereceğini hiç hesap etmeden yolculuk yapması herkesin tepkisini çekti. Çocuğun şoförün yan tarafında bulunan ve boş olan oturaklara çocuğunu neden oturtmadığı ise akıllarda soru işareti bıraktı.

TRAKTÖRDE ÖLÜMÜNE YOLCULUK
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 09:59:02
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 14:20:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?