3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Transfer çalışmaları başladı

Bank Asya 1. Lig'de ligin ilk yarısını 20 puanla 13. sırada tamamlayan Adanaspor, daha sağlıklı bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına başladı.

İHA muhabirine ligin ilk yarısını değerlendiren Teknik Direktör Metin Yıldız, Adanaspor'un ilk yarı itibariyle sıkıntılı bir dönem geçirdiğini belirterek, "Bu sıkıntıların bir bölümünü biz de görev yaptığımız 4-5 haftalık dönemde yaşadık. Sıkıntılı bir dönemdi, ama bu sıkıntılı dönemde iyi puan topladık. Dolayısıyla camia olarak önümüzü açtık" diye konuştu. Bugünden itibaren ikinci yarının planlamasını yaptıklarını ifade eden Yıldız, daha sağlıklı bir kadro oluşturmak için çalıştıklarını kaydetti.

"Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız" diyen Yıldız, "Takımdaki sıkıntıları biliyoruz. Takıma uygun, takımın direncini daha yukarılara taşıyacak futbolcu arayacağız. Tabii ki bunun bütçemize de uygun olması gerekiyor" dedi.

Ligin ikinci yarısına Antalya'da kamp yaparak hazırlanacaklarını ifade eden Yıldız, "Biz göreve geldiğimizde Adanaspor, çok zor bir dönem geçiriyordu. Takımı nasıl bu zor durumdan kurtarabildiysek, daha sağlıklı duruma da getirebiliriz. Bunun çalışmalarını sürdürüyoruz. Takım için yararlı olacak en iyi transferleri yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yarının sonlarında yakaladıkları havayı ligin ikinci yarısında da devam ettirmek istediklerinin altını çizen Yıldız, "Bizim 1.5 yıl içerisindeki hedefimiz, iyi bir planlamayla bu takımı bir üst lige çıkarmaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 10:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?