2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Tribün terörüne kurban giden gencin ailesi perişan

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının devre arasında kapalı tribünde çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen gencin dayısı, yeğeninin maça düşkün olmadığını söylerken, halası cinayeti işleyenlere beddualar okudu.

Başak Mahallesi 17. Sokak 26 numaralı evde oturan dayısı Hasan Demir ile halası Şükriye Demir, Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının devre arasında kapalı tribünde çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen Cihat Aktaş’ın (16) ölümüne gözyaşı döküyor.

Dayı Hasan Demir, Açıköğretim Lisesi öğrencisi olan Cihat’ın bir süre önce yanlarında kaldığını, bu süre içerisinde Raşit Ener Tesisleri yanındaki akaryakıt istasyonunda çalıştığını anlattı. 8 kardeşi bulunan Cihat’ın geçen yaz çalışmak için Antalya’ya gittiğini ve ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleştiğini söyleyen Demir, "Maça düşkünlüğü yoktu. Sokak çocuğu değildi, işten eve evden işe giderdi. Kendisini 7 aydır görmüyorum. Bu sürede maçla ilgilenmiş olabilir" dedi. Demir, olay sırasında güvenlik görevlilerinin de olaya müdahale etmediğini belirterek tepkisini dile getirdi.

Bu arada halası Şükriye Demir de, yeğeninin fotoğrafına bakarak, cinayeti işleyenlere beddualar edip gözyaşı döktü.

adana
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2004 Pazartesi 16:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?