2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

TSYD kupası Led Zeppel'in

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin 16’ncı geleneksel kupa koşusunu Ayşe Sağman’ın Led Zeppel isimli safkanı jokeyi Halis Karataş ile kazandı.

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda yapılan 1900 metre mesafeli yarışa 3 yaşlı 5 İngiliz safkanı katıldı. Günün favori safkanlarından olan Led Zeppelin, son düzlükte yaptığı atakla, yarışı yarım boy farkla 2.04.94’lük derecesiyle kazanırken, ikinciliği Orhan Pekmezci’nin safkanı Richardinho, üçüncülüğü ise Vehbi Karahanayas’ın Sear Factor isimli tayı elde etti.

Yarış sonunda Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Nihat Geven, yönetim kurulu üyesi Hüseyin Sungur ile mali sekreter Cihan Çınarlı’nın da bulunduğu sırada kupayı koşuyu kazanan atın sahibi Ayşe Sağman adına Ahmet Aydoğdu'ya verdi.

Çekişmeli geçen mücadelede yarış severlerin zevkli ve heyecanlı bir yarış izlediğini söyleyen Geven, "Bu koşu TSYD’nin geleneksel koşusu. Günün favori atı olan Led Zeppelin’in kazanmasına karşın yarış çekişmeli geçti. Tüm yarış severleri kutlarken, bol kazançlar dilerim. Tüm atların ayağı pistlere sağlam bassın" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 11:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?