4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

TSYD semineri 25 Şubat'ta

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)-Turkcell Spor Basını Seminerleri'ne 25 Şubat Çarşamba günü Adana'da yapılacak.

TSYD Adana Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre; Çukurova Üniversitesi Mithat Özhan Amfisi'nde gerçekleşecek seminerde, TSYD Genel Başkanı ve Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Esat Yılmaer, TSYD 2. Başkanı ve DHA Spor Müdürü Faik Gürses, TSYD As Başkanı İlyas Namoğlu, TSYD Genel Kaptanı ve Lig TV spikeri Melih Gümüşbıçak, NTV Spor sunucusu Güntekin Onay, Sabah Gazetesi köşe yazarı Levent Tüzemen, Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Altan Tanrıkulu ve Turkcell Kurumsal Sorumluluk Bölüm Yöneticisi Aslı Ünlü, mesleki bilgi ve deneyimlerini, gazeteciler ve üniversite öğrencileriyle paylaşacak.

'TSYD-Turkcell Spor Basını Seminerleri'ne Çukurova Üniversitesi'nden sonra Elazığ Fırat Üniversitesi, Kars Kafkas Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesi'nde devam edilecek.

Turkcell'in Türkiye Spor Yazarları Derneği ile birlikte iki yıl önce başlattığı Spor Basını Seminerleri'ne katılan yerel gazeteciler, aldıkları sertifikalar sayesinde spor müsabakaları öncesinde TSYD tarafından verilen "Serbest Giriş Kartı" kullanımında öncelikli hak sahibi oluyor.

Son iki yılda 15 ilde düzenlenen TSYD-Turkcell Spor Basını Seminerleri'nde 887 spor gazetecisi ve 1300 üniversite öğrencisi eğitim aldı.  Seminerler, ilk yılında Konya, Sakarya, Bursa, Kayseri, Trabzon, Gaziantep, Antalya, Denizli ve Sivas'ta; ikinci yılında ise Eskişehir, Kocaeli, İzmir, Mersin, Diyarbakır ve Van'da düzenlenmişti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 18:23:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?