4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

TSYD'de görev dağılımı yapıldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin geçen hafta yapılan genel kurulunda göreve seçilen yönetim kurulu görev bölümü yaptı.

Divan Başkanı Muzaffer Bal başkanlığında toplanan yönetim kurulu, görev bölümünü gerçekleştirdi. Yapılan görev bölümünde Nihat Geven 11. dönem başkanlığına yeniden seçilirken, ikinci başkanlığa Kurtul Çakın ve Cihan Çınarlı, şube sekreterliğine Hüseyin Sungur, mali sekreterliğe Bircan Birincoğlu getirildi. Serkan Şenyürek ile Hasan Hüseyin Türk ise yönetim kurulu üyesi olarak yönetimde yer aldı.

11. dönem başkanlığına seçilen Nihat Geven, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu dönemde de öncelikle eğitime önem verileceğini belirtti. Geven, "TSYD Adana Şubesi olarak bize düşen görev, tüm meslektaşlarımıza gelişen oyun kuralları ile ilgili düzenli olarak bilgiler aktarmak. Geçmiş dönemlerde bunu başarıyla sunduk. Bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam edeceğiz. Eğitimin yanı sıra sosyo-ekonomik sorunlara da ağırlık vereceğiz. Aslında bu düşüncemiz, tüzüğümüzün ana unsuru olarak görmemizden kaynaklanıyor” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 18:21:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?