3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Tufanbeyli Tiryaki'yi unutmadı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Adana'nın Tufanbeyli Kaymakamı Cevat Uyanık ve Kayseri'nin Sarız Kaymakamı Osman Güven ile beraberlerindeki heyeti makamında ağırladı.

Adana'nın Tufanbeyli Kaymakamı Cevat Uyanık, Kayseri'nin Sarız Kaymakamı Osman Güven ile ilçelerden başarılı 46 öğrenci, öğretmenler, ilçe milli eğitim müdürleri ve bazı daire müdürleri, düzenlenen gezi kapsamında bu sabah Ankara'ya geldi.

Yetkililer ve öğrenciler, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi de makamında ziyaret etti. Altındağ Belediye Başkanı seçilmeden önce Tufanbeyli'de kaymakamlık yapan Tiryaki, öğrencilerin kendisine yönelik ilgi ve sevgisinden büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Belediye meclis salonunda konuklarıyla bir araya gelen Tiryaki, öğrencilere "Hayatınızda her zaman başarılı olmak için çaba gösterin. Verdiğiniz emeğin karşılığını bir gün mutlaka alacaksınız. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Ben de köyde büyüdüm, şehirde büyüyen yaşıtlarınızın daha iyi eğitim aldıkları için sizlerden daha başarılı olacaklarını düşünmeyin. Önemli olan sizin başarılı olmayı istemeniz" diyerek çalışmaktan vazgeçmemelerini öğütledi.

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Tiryaki, bir öğrencinin "Kaymakamlık gibi önemli bir makamı, kazanılması oldukça zor olan bir seçime katılarak bırakmaya nasıl karar verdiniz?" sorusuna, "Hayatta risk almadan hiçbir şeyi başaramazsınız. Ankara'ya gelmeden önce benim siyasetle hiçbir ilgim yoktu. Hayatım boyunca yılmadan çalıştım. Belki de seçimleri kazanmam, yılmadan verdiğim emeklerin bir karşılığıydı. Hayatta her zaman değişikler yapmak konusunda cesaretli olunmalı, aldığınız risk ne kadar büyükse kazandığınız zafer de o denli büyük olur" karşılığını verdi.

Yaklaşık 2 saat süren ziyaretin sonunda konuk öğrenci ve öğretmenlere hediyeler sunan Tiryaki, konuklarıyla birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 21:18:01
Güncelleme :10 Ekim 2008 Cuma 21:23:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?