4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Tuğçe ve katili kamerada...

TUĞÇE VE KATİLİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Adana'da, eski sevgilisi tarafından 28 yerinden bıçaklanıp boğazı kesilerek öldürülen Tuğçe Anlaş'ın son görüntüleri, çalıştığı marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Tuğçe'yi tehdit etmek için markete gelen katil zanlısı da saniye saniye görüntülendi.

Adana'da önceki gün baraj gölü kıyısında cesedi bulunan 20 yaşındaki Tuğçe Anlar'ın öldürüldüğü gün, iş yerindeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Öldürüldüğünde üzerinde bulunan elbiselerle markette müşterilerle ilgilenip temizlik yapan Tuğçe Anlaş, başka bir gün kaydedilmiş görüntülerde ise sigara alma bahanesiyle markete gelen Malik E. tarafından tehdit ediliyor.

Havuzlubahçe Mahallesi 15040 Sokak'ta bulunan Sonay Gıda'nın sahibi Mustafa Sonay, iş yerinde kasiyer olarak çalışan Tuğçe'nin Malik E. tarafından sürekli rahatsız edildiğini söyledi. Tuğçe'nin Malik'e yüz vermediğini anlatan Mustafa Sonay, "Oğlan son olarak 25 Kasım'da geldiğinde sigara aldı ve kızı, 'Senin sesin çok çıkıyor' diye tehdit ettikten sonra bana, "İyi akşamlar " diyerek ayrıldı" ifadelerini kaydetti.

TUĞÇE VE KATİLİ GÜVENLİK KAMERASINDA
TUĞÇE VE KATİLİ GÜVENLİK KAMERASINDA
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 13:25:05
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 15:50:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?