1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

“Tüm oyunları bozacağız”

SEYFETTİN YILMAZ, “TÜM OYUNLARI BOZACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz,”Biz Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran felsefeye inandık. Türkiye ve Adana üzerinde oynanan tüm oyunları 12 Haziran günü bozacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yılmaz, Yüreğir’in Ulubatlı Hasan Mahallesi, Adana Muhtarlar Birliği, Türk Harb-İş Sendikası, Tellidere Mitingi ve Sarıhuğlar TOKİ 2. Etap konutlarında MHP Adana İl Başkanı A.Kadir Üçkardeşler, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’nın da katıldığı toplantılarda yaptığı konuşmalarda AK Parti iktidarını eleştirdi. Yılmaz, Türkiye’nin önce ekonomik, siyasal ve sosyal açıdan çökertildiğini, medyanın eline geçirilmesi her şeyin güllük gülistanlık gösterildiğini, özelleştirme ile Türkiye’nin kar eden en önemli tesislerin yabancılara peşkeş çekildiğini, BOP’un Eşbaşkanı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan marifetiyle Büyük Kürdistan’ın kurulma aşamasına geldiğini söyledi. Yılmaz, “Ama bizler, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran felsefeye inanmışlar olarak Türkiye ve Adana üzerinde ne kadar oyunlar varsa hepsini 12 Haziran günü bozacağız. Bizim arkamızda Cenab-ı Allah ve yüce Türk Milleti vardır” dedi.

MHP Adana İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler de konuşmasında, 12 Haziran seçimlerinin önemine değindi. Geçen seçimlerde ve referandumda sandığa gitmeyenlerin mutlaka sandığı gitmesi gerektiğini ifade en Üçkardeşler, “MHP olarak biz milletin içinden çıktık. Yani biz siziz, sizler de bizsiniz. Biz Türkiye Cumhuriyeti içinde yaşayan 74 milyon insanın tamamın Türk Milleti olarak kabul ediyoruz. Bu seçimi bir savaş arenası haline getirdiler. Kuralsız bir şekilde seçime gidiyoruz. Adaletli bir seçim yoktur ortada. Biz onun için size geldik” dedi.

12 Haziran sonrası AK parti’nin yeniden iktidara gelmesi halinde Anayasa’nın ilk üç maddesi ile bu üç maddeyi koruyan 4. Maddeyi değiştireceklerini vurgulayan Üçkardeşler, “Bu anayasa değişikliği ile ilgili düşüncelerini açıklamıyorlar. Çünkü açıkladıkları an bu millet desteğini çekecektir bunlardan. Seçimi sonunda ise Burhan Abi, yaz bir anayasa diyecekler yine. Biz Burhan Abi’nin yazdığı değil, Türk Milletinin yazacağı bir anayasa yapacağız” dedi

MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı da 12 Haziran günü herkesin seçim sandıklarının açılana kadar çalışmalarını, sandığa gelmeyen kişileri tespit ederek oy kullanma süresi sonda kadar mutlaka getirmeleri gerektiğini söyledi. Kanlı, sandıklar açıldıktan sonra da tutanaklar tutulana kadar sandık başından ayrılmamaları gerektiğinin altını çizdi.

Yılmaz, Kocavezir İş Merkezi, Toros ve Ordu Caddelerinde de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

SEYFETTİN YILMAZ, “TÜM OYUNLARI BOZACAĞIZ”
SEYFETTİN YILMAZ, “TÜM OYUNLARI BOZACAĞIZ”
SEYFETTİN YILMAZ, “TÜM OYUNLARI BOZACAĞIZ”
SEYFETTİN YILMAZ, “TÜM OYUNLARI BOZACAĞIZ”
SEYFETTİN YILMAZ, “TÜM OYUNLARI BOZACAĞIZ”
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2011 Çarşamba 10:18:05
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 10:33:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?