3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Tüp kamyonu uykuları kaçırıyor!

Adana'da tüp kamyonunu park ettiği yol kenarında işyeri gibi kullanan tüpçünün işgüzarlığı, çevre sakinlerinin uykusunu kaçırdı.Güvenlik endişesiyle belediye yetkililerine şikayette bulunan vatandaş, yetkililerin ilgisizliğine isyan etti.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Toros Mahallesi 1. Sokak üzerinde yol kenarına bırakılan ve adeta dükkan gibi kullanılan tüp kamyonu mahalle sakinlerinin kabusu oldu. Aylar önce park edilen tüp kamyonunu, sahibi olan esnafın bir depo ve dükkan niyetine kullandığını dile getiren çevre sakinleri, bu durumdan son derece rahatsız olduklarını bildirdi.

İçi tüp dolu kamyonun terör eylemlerinin yaşandığı bir dönemde hiçbir güvenlik önlemi bulunmadığını ve her türlü sabotaj ve benzeri tehdit ve tehlikeye açık olduğu vurgulandı.

Seyhan Belediyesi yetkililerini ve zabıtayı defalarca arayarak söz konusu kamyonun kaldırılması için talep ve şikayette bulunduklarını belirten vatandaşlar, "Bu kamyon yüzünden günlerimiz endişe içinde, gecelerimiz de kabuslarla geçiyor. Her türlü tehdit ve tehlikeye açık olan bu tüp kamyonuna biri bir ateş ya da yanıcı madde atsa, ihmal ya da kusurdan kaynaklanan bir patlama yaşansa buradaki apartmanlar yerle bir olur. İlla ki bir facia yaşanması, insanların hayatını mı kaybetmesi lazım? Yetkilileri bu soruna biran önce çözüm bulmaya çağırıyoruz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 13:26:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan göktaş IP: 88.252.189.xxx Tarih : 29.10.2008 10:51:42

işyerı tutup orda tup satsa endıse veya kabus olmuyorda yolun kenarında tup satıgı ıcınmı kabus oluyor cok komık ınsanlarımız var