1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Türk polisi 166 yaşında

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 166. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

Adana Valisi İlhan Atış, hukuk devletinde güvenliğin teminatının polis ve jandarma olduğunu ifade ederek, bu noktada da Adana İl Emniyet Müdürlüğü'nün önemli çalışmalar ortaya koyduğunu vurguladı.

İl Emniyet Müdürü Salih Kesmez, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 166. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Vali Atış'ı makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulundu. Burada konuşan Kesmez, 'Polis Haftası'nın Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlandığına dikkat çekerek, kendilerinin de bu kapsamda Atış'ı ziyaret ettiklerini anlattı.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhan Atış da, hukuk devletinde güvenliğin teminatının polis ve jandarmanın olduğunu ifade ederek, huzur ve güvenin sağlanmasında Adana İl Emniyet Müdürlüğü'nün oldukça başarılı çalışmalar ortaya koyduğunu vurguladı.

Atış, “Huzur ve güvenin olmadığı bir yerde eğitim, sağlık ve hatta imar bile olmaz. Bizim görevimiz; hukuk çerçevesinde emniyet teşkilatımızın, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Bunu da teşkilatımızın önderliğinde iyi yaptığımızı düşünüyorum. Torunlarımıza, torunlarımızın torunları da güvenli bir Türkiye bırakmak istiyoruz” dedi. Konuşmaların ardından İl Emniyet Müdürü Salih Kesmez, İlhan Atış'a çeşitli hediyelerin yanı sıra bir demet çiçek takdim etti.

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 166. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ
TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 166. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ
TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 166. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2011 Pazartesi 14:04:01
Güncelleme :4 Nisan 2011 Pazartesi 14:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?