1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Türkiye karma futbol takımı kampta

TÜRKİYE KARMA FUTBOL TAKIMI ADANA'DA KAMP YAPIYOR

Adana’da kamp yaparak, bu yaz Yunanistan’ın başkenti Atina’da yapılacak Özel Olimpiyatlara hazırlanan Türkiye Karma Futbol Takımı antrenör ve sporcuları, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı makamında ziyaret ederek, plaket verdi.

Adana Demirspor Tesisleri’nde kamp yapan Karma Futbol Takımı Antrenörü Serkan Ovatman, Adana’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Karma Futbol Takımı olarak bu yaz Atina’da yapılacak Özel Olimpiyatlara Adana’da hazırlanıyoruz. Karma Futbol Takımı; zihinsel engelli öğrencilerle sağlıklı bireylerin oluşturduğu takımı ifade ediyor. Burada olmaktan çok mutluyuz. Farklı illerden gelen sporcular burada rehabilite oluyor. Adana’yı geziyoruz ve çok beğeniyoruz. Büyük bir konukseverlik görüyoruz. Sporcularımız Adana’dan gitmek istemiyor” dedi.

Ovatman, kendilerine ev sahipliği yapan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel’e de teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, kamp yapmak için Adana’yı tercih etmelerinden dolayı futbol takımı antrenörü ve sporcularına memnuniyetini dile getirdi.

Adana’nın kamp yapmak isteyen takımlar için ideal bir kent olduğunu vurgulayan Aldırmaz, “Adana’da her branştan takım rahatlıkça kamp yapabilir. Çünkü iklim koşulları çok uygun. Ayrıca iyi bir altyapımız var. Bunu daha iyi noktalara getirmeye çalışıyoruz. Sizlerle birlikte olmak çok güzel. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum” şeklinde konuştu.

2 antrenör ve 10 sporcudan oluşan Karma Futbol Takımı heyeti ziyarette Aldırmaz’a bir de plaket verdiler.

TÜRKİYE KARMA FUTBOL TAKIMI ADANA'DA KAMP YAPIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 12:19:02
Güncelleme :4 Şubat 2011 Cuma 12:56:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?