4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Türkiye'nin en sağlıklı suyu Kozan'da

Kozan Belediye Başkanı AK Parti Adayı Kazım Özgan, içme suyu üzerinden çirkin siyaset yapıldığını belirterek, "İddia ediyoruz, en sağlıklı su Akdeniz Bölgesi’nde Kozan Belediyesi tarafından halka 24 saat verilen sudur" dedi.Özgan, seçim çalışmaları kapsamında gündüzleri esnaf ziyaretleri, akşamları da ev ve mahalle toplantılarına katılıyor.

Su üzerinden çirkin siyaset yapıldığını belirten Özgan, “İçme sularımızın klorlanması ve su depolarımızın temiz olup olmadığı Sağlık Grup Başkanlığı tarafından titizlikle takip edilmektedir. Mevcut depolarımız gaz klorla klorlanmaktadır. Ayrıca Savruk suyu da otomatik klorlama cihazlarıyla klorlanmaktadır. İçme sularımızın haftalık periyotlarla Kozanımızın cami ve okullarından on beş adet Sağlık Grup Başkanlığı tarafından su numunesi alınmaktadır. Analiz sonuçları Sağlık Grup Başkanlığı ve belediyemiz tarafından titizlikle takip edilmektedir ve iddia ediyoruz ki en sağlıklı su Akdeniz Bölgesi’nde Kozan Belediyesi tarafından halkına 24 saat verilen sudur” diye konuştu.

Evinde de ailesiyle çeşme suyu içtiğini belirten Başkan Özgan, toplantılarda çeşme suyu içerek suyla ilgili dedikodulara cevap verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 15:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?