4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Turnuvanın şampiyonu; Çelebioğlu

 Yüreğir Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen "Gençler Arası Kaymakamlık Futbol Turnuvası" nda Çelebioğlu şampiyon oldu.

Emniyet ve jandarma sorumluluk alanlarındaki gençleri spora kazandırmak ve kurumlarla ilişkilerini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen turnuvada, final maçı Gençlik Stadı'nda yapıldı. Final maçında, Emniyet Müdürlüğü grubundan "Çelebioğlu" ile Jandarma grubundan "Havutlu Lisesi" takımı karşılaştı.

İlk yarıyı 1-0 galip bitiren Çelebioğlu takımı ikinci yarıda 2 gol daha bularak maçı 3-0 kazanıp şampiyon oldu. Karşılaşmanın ardından, şampiyonluk kupası Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek tarafından takım kaptanına verildi.

Yüreğir Kaymakamı Dölek, bu turnuvaya emeği geçen Emniyet ile Jandarma mensuplarına ve katılan tüm takımlara teşekkür ederek, geçlerin sokaklarda kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmanın en etkili yönteminin spor olduğunu söyledi.
Şampiyon takım "kolbastı" müziği ile şampiyonluğun sevincini yaşadı.

Takımdaki oyuncularla "kolbastı" oynayan polis memuruna, kadın meslektaşı da eşlik etti.Final maçını Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, İl Emniyet Müdürü Arif Akkale, İl Jandarma Komutanı İzzet Cural, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Çelik, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da katıldı.

Hadırlı Lisesi takımına ikincilik kupası ise Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tarafından verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 15:49:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?