4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Turnuvanın şampiyonu; Koç Paketleme

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Adana Çimento üniteler arası "Bahar Kupası Futbol Turnuvası" sona erdi. Finalde rakibini 4-0 mağlup eden Koç Paketleme takımı şampiyon oldu.

Adana Çimento’da görev yapan müteahhit firmaların elemanları da dahil olmak üzere 19 takımın katılımıyla, 4 grup ve her takımın tek devreli lig usulü yaptığı karşılaşmalardan sonra, grup birincileri ve ikincileri çeyrek finale kaldı.
Final maçını Kalite Kontrol ve Yönetimi Müdürlüğü elemanlarının oluşturduğu Kalite Saray ile paketleme ve yükleme müteahhidi elemanlarının oluşturduğu Koç Paketleme takımları oynadı.

Özellikle ilk yarısı çok çekişmeli geçen maçı 4-0 önde tamamlayan Koç Paketleme bu yılın şampiyonu oldu.Şampiyon olan Koç Paketleme Takımının kupasını Adana Çimento Genel Müdürü K. Ümit Özel, ikinci olan Kalite Saray Takımının kupasını Mali ve İdari Genel Müdür Yardımcısı E. Oya Tokatlı, üçüncü olan Fırıngücü Takımının kupasını Teknik Genel Müdür Yardımcısı H. Mustafa Abacı, futbol kuralları gereği takım olarak en az ceza alan Akdeniz Spor Takımının kupasını Türkiye Çimse-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Şaban Yıldırıcı verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 13:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?