5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Tüyler ürperten vahşet!

Adana’da, bir genç, elleri ve ayakları bağlandıktan sonra 15 ayrı yerinden bıçaklanarak Seyhan Nehri'ne atılmış olarak bulundu. Hakkında kayıp ihbarı bulunan maktulün Diyarbakır nüfusuna kayıtlı 15 yaşındaki Barış Ceylan olduğu tespit edildi.

Adana’nın Yenibey Mahallesi’nde yalnız yaşayan ninesinin yanına misafir olarak gelen Barış Ceylan’ın, elinde bulunan cep telefonu yüzünden öldürülmüş olabileceği tahmin ediliyor.

Çarşamba gününden beri kayıp olduğu belirlenen Barış Ceylan’ın cesedini amcası Mehmet Ceylan Adli Tıp Kurumu’nda teşhis etti.

Amca Ceylan, yeğeninin pahalı bir cep telefonu kullandığını, bu yüzden öldürülmüş olabileceğini söyleyerek, "4 gündür onu her yerde arıyorduk. Bulunması için polise de başvurmuştuk. Ona nasıl kıydılar. O da bir çocuktu, yazıklar olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2005 Cumartesi 18:45:36
Güncelleme :21 Mart 2005 Pazartesi 03:32:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FERDİ BORAL IP: 85.99.146.xxx Tarih : 22.03.2005 16:17:31
artık insan olarak günden güne değer kaybediyoruz.insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı... yola çıkmak bir yana kalsın evimizde bile güvende olamadığımızı zannediyorum.yetkili kişilerin işlerinde daha fazla bilinçli olması gerek. bu çocuk şimdi ölmüş ama gelecektekilerin ölümü bu denli çirkin olmasın. hep beraber huzurlu ve güvenli bir dünyayı hakediyoruz.bizi bundan kimsenin alıkoymaya hakkı yoktur.