1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Üçkardeşler'den MHP'lilere uyarı

ÜÇKARDEŞLER'DEN MHP'LİLERE UYARI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, seçime günler kala kirli propagandaların dozunun artabileceği öngörüsüyle partililerini uyardı.

MHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nın Belediye Evleri Mahallesi’ndeki toplantıda konuşan

Üçkardeşler, seçimi savaş ortamına çevirmek isteyenlerin kirli oyunlarına devam edebileceğini söyledi. Üçkardeşler, "Önümüzde sayılı günler kaldı. Bu kalan süre içinde MHP’yi en büyük rakip olarak görenler, kendi oylarını da artırmak adına bu günlerde ne gibi bir hinlik ve cinlik yapacaklarını bilmiyoruz. Ama inanın çok iyi bildiğimiz bir şey var, onlar bir hinlik ve cinlik yapacaklar. Onun için sizleri uyarıyoruz; bundan sonra televizyonlarda, internette veya gazetelerde ne gibi bir hinlik ve cinlik yaparlarsa yapsınlar, bu ülke için, bu milletin geleceği için hiç duruşunuzu, niyetinizi bozmadan 12 Haziran’da sandığa gidip üç hilalin altına evet mührünü basarak, bunların oluşturduğu korku imparatorluğuna bir son verelim" dedi.

Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’nın da katıldığı etkinlikte Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara da, “Cumhuriyet tarihinde siyasetin bu kadar seviyesiz hale getirildiğine, siyasetin bu kadar ayaklar altına alındığına şahit olmadık. Artık bu çirkin siyasete 'dur' deme zamanı gelmedi mi?” diye seslendi.

Milletvekili adayı Muharrem Varlı da, “Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek dil gibi milli senetleri kaldırmak isteyenler, Anayasayı hepten değiştireceklerini açıkça söylemeye başladılar. Bundan çekinmiyorlar bile. PKK’nın 30 yılda yapamadığını AKP iktidarı yaptı. Bunları içine sindirecek varsa AKP’ye oy versin, yoksa güçlü, başı dik huzurlu bir Türkiye için MHP’ye destek versin” çağrısı yaptı.

Milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz da, AK Parti’nin Adana diye bir sevdası olmadığını söyleyerek, "Daha önce cazibe kenti olan Adana son 8. 5 yılda sosyoekonomik gelişmişlikte dördüncülükken sekizinciliğe geriledi. İşsizlikte Adana yüzde 27 ile şampiyon yapıldı. Adana planlı yolsuzlukta birinci, okuma yazma oranında 40’cı sıraya geriledi. Daha yakın dönemde 38 fabrika kapandı, 40 bin insan işsiz kaldı. Adana’ya çivi çakmayanlar şimdi sizlerden oy istiyor” şeklinde konuştu.

ÜÇKARDEŞLER'DEN MHP'LİLERE UYARI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2011 Pazartesi 15:00:04
Güncelleme :30 Mayıs 2011 Pazartesi 15:12:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?