30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Uçurumdan 3 gün sonra kurtarıldı

Adana'nın Karataş ilçesinde 70 metrelik uçurumdan düşerek yaralanan genç kadın, 3 gün sonra kurtarıldı. 3 gün boyunca ağaç yaprakları yiyerek ve deniz suyu içerek hayatta kalmayı başaran genç kadın, bir balıkçının farketmesi üzerine kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre Karataş ilçesi Harbiş Feneri mevki civarında bulunan 50 metrelik uçurumun kenarında yürüyüş yapan Kezbah Bozkurt (19), ayağı kayarak aşağı düştü. Düşme neticesinde ayağı kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Bozkurt, 3 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi. Yaralandığı için bulunduğu yerden uzun bir süre kalkamayan genç kadın, çevrede bulduğu ağaç yaprakları yiyerek ve deniz suyu içerek hayatta kalmayı başardı. Günlerce kurtarılmayı bekleyen Bozkurt'un imdadına çevreden geçen bir balıkçı yetişti. Balıkçının durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine çağrılan Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekipleri, genç kadını bulunduğu yerden kurtardı. Ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bozkurt, tedavi altına alındı. Bozkurt, "Kocamdan ayrıldığım için ailem beni istemiyor" dedi. 

Bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Bozkurt'un kocasından ayrıldığı ve psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi. Yorgun ve bitkin görünen Bozkurt'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2007 Cumartesi 10:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?