2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Ümit Milli Takım Adana'da

Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda 26 Mart Çarşamba günü Adana'da Liechtenstein ile karşılaşacak Ümit Milli Takım, Adana'ya geldi.

İstanbul'da toplanan ümit milliler Türk Hava Yolları'na ait uçakla sabah Adana'ya geldi.

Teknik direktör Ümit Davala yönetimindeki Ümit Milli Takım kadrosunda Nuri Şahin dışında davet edilen futbolcular yer alırken, Nuri Şahin'in bugün kampa dahil olacağı belirtildi.

Teknik direktör Davala, Liechtenstein ile yapacakları maçtan 3 puan almak için Adana'ya geldiklerini belirterek, karşılaşmanın Adana'da oynanmasını Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in de istediğini ifade etti.

Grupta maç eksiğiyle 3. sırada bulunduklarını kaydeden Davala, "İki maçı aldığımızda lider olabiliriz. Bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum" dedi. Davala, 4-5 oyuncuyu A Milli Takıma verdikten sonra bunların yerine yenilerini davet ettiklerini ifade ederek, "Her futbolcuyu seçerken titiz davranıyoruz. Yeni çağrılan oyuncuların da verilen görevi en iyi şekilde yapacağına güvenim tam" diye konuştu. Adana'daki taraftarların ateşli olduğunu belirten Davala, çarşamba günü destek beklediklerini sözlerine ekledi. 

Hiltonsa Oteli'nde kalacak olan ümit milliler bugün ve yarın iki çalışma yapacak. Konuk Liechtenstein ise akşam Adana'ya geldikten sonra yarın Adana Demirspor Tesisleri'nde bir çalışma yapacak. Ümit Milli takım grupta oynadığı 4 maçta 10 puan toplayarak 3. sırada yer alırken, grupta 4 maç daha yapacak.

Türkiye ile Liechtenstein ümit milli futbol takımları arasındaki çarşamba günkü karşılaşma, 5 Ocak Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak.

Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
"Cenk Gönen, Adem Büyük, Mehmet Batdal, Eren Güngör (Altay), Onur Recep Kıvrak, Barış Memiş (Trabzonspor), Ufuk Ceylan, Ferhat Öztorun (Vestel Manisaspor), İlhan Parlak (Fenerbahçe), Durmuş Bayram (Kayserispor), Volkan Şen (Bursaspor), Özer Hurmacı (Ankaraspor), Emre Balak (Samsunspor), Barış Ataş (Diyarbakırspor), Uğur Yanıkdemir (Kartalspor), Ceyhun Gülselam (Unterhaching), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Nuri Şahin (Feyenoord), Aykut Demir (Excelsior), Alparslan Erdem (Werder Bremen)"

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 17:32:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?