1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Üniversitede 'kadro' sevinci

ÜNİVERSİTEDE 'KADRO' SEVİNCİ

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) bünyesinde memur, daktilograf gibi kadrolarda bulunan toplam 106 personele üst kadro olan Bilgisayar İşletmeni ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosu verildiği bildirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı tarafından tahsis edilen söz konusu kadroların, ÇÜ'nün gelişimine önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. Akınoğlu, “ÇÜ'ye akademik ve idari kadroların fazla miktarda verilmesi; üniversitemizin yeni okullar açması, öğrenci kontenjanlarını artırması gibi olumlu kriterler çerçevesinde yapılmaktadır. Kadro dağılımı, ilçelerdeki meslek yüksekokullarımızdan ana kampus içindeki personele kadar, liyakat çerçevesinde verilmiş olup, hiçbir ayrıcalık gözetilmemiştir” dedi.

Akınoğlu, açıklamasını da şöyle sürdürdü; “En önemli kriterse; almış oldukları olumlu sicil, ayrıca devlet memuru olarak ve ÇÜ'de geçmiş hizmet yılı olup, üniversite personeline şeffaf bir şekilde kriterler sunulmuş ve herhangi bir sorun varsa itiraz etmeleri istenmiş ve bu itirazlarda aynı kriterler içerisinde değerlendirilmiştir. Sonuç olarak; adil kriterlerle yapılmış kadro dağıtımının, Üniversitemize yeni başarılar getirmesi diliyorum.”

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2011 Çarşamba 16:24:00
Güncelleme :6 Temmuz 2011 Çarşamba 16:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?