4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Üniversiteli Kadınlar'a proje desteği

Adana Sanayi Odası (ADASO) ile Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Adana Şubesi arasında ortak proje çalışmaları yapılacağı bildirildi.

ADASO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadi Sürenkök tarafından konuk edilen dernek yöneticilerinin ziyaretinde, Yönetim Kurulu üyeleri Kamerhan Dıblan ve Süleyman Gerdan ile Genel Sekreter Gazi Yılmaz hazır bulundu.

Yönetim Kurulu üyeleri Dane Yıldar Ezgin, Nalan Çakır ve Sümer Şan ile ADASO’ya gelen Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Şube Başkanı Emine Varmış, yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik etmek için ziyarette bulunduklarını bildirdi.

Varmış, derneğin 1949 yılında Türkiye genelinde, 1987’de ise Adana’da kurulduğunu belirterek, “Proje bazında çalışıyoruz, 5 öğrenciye burs veriyoruz. Balık tutmayı öğretmeyi hedefliyoruz. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için ADASO ile işbirliği yapmak istiyoruz” dedi.

ADASO Başkan Yardımcısı Sadi Sürenkök de, dernek yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çeşitli kurum ve kuruluşlarla proje çalışmalarında işbirliği yaptıklarını belirten Sürenkök, Üniversiteli Kadınlar Derneği ile de bu tür ortak çalışma yapılabileceğini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 09:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?