2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Üniversiteli kızın gasp yalanı!

Adana'da, gasp edildiğini iddia eden üniversiteli bir kız öğrenci, polisi inandıramayınca çantasının tartıştığı erkek arkadaşı tarafından alındığını itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi'nde meydana geldi. Üniversite 1. sınıf öğrencisi F.M. (21), erkek arkadaşıyla tartıştı.

Tartışmadan sonra genç, F.M.'nin içerisinde cep telefonu, 60 YTL para, sağlık karnesi ve nüfus cüzdanının bulunduğu çantasını alarak ayrıldı.

Daha sonra Çukurova Devlet Hastanesi'ne giden F.M., hastane polisine "Bir erkek şahıs beni darp edip çantamı aldı" dedi. Bunun üzeri polis ekipleri çevrede eşkali verilen erkek şahsı ararken Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankecisilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, F.M.'yi de alarak olay yerinde çalışma başlattı.

Polis ekiplerinin gasp iddiasını inandırıcı bulmadığını söylemesi üzerine F.M. gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 19:33:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
i.avcı IP: 85.98.145.xxx Tarih : 15.11.2008 19:39:24

böylesi kızları ne üniversite okutturuyonuz ki,,iyi olmuş,,,aklı başında biri polise yalan söylüyo devletin polisi yermi bee,,artık erkek arkadaşını ne diye sinirlendirdiysen iyi olmuşş