4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ünlü spekülatör Soros'la tanıştılar!

Junior Chamber İnternationel (JCI) üyesi Adanalı genç girişimciler, 2008 yılı faaliyetlerindeki performanslarından dolayı Türkiye'ye 5 ödül getirdi. JCI üyesi genç girişimciler, dünyaca ünlü girişimci, yatırımcı ve spekülator George Soros ile JCI'ın 2009 Avrupa Konferansı'nda bir araya geldi. Genç girişimciler Budapeşte'de düzenlenen konferansta Romanya'nın Iaşi, Ukrayna'nın Kiew ve Rusya'nın Capital Moscow şubeleri ile kardeş şube anlaşması yaptı.

JCI 2009 Avrupa Konferansı, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de 10 - 14 Haziran 2009 tarihleri arasında gerçekleştirildi. JCI Adana üyelerinden geçmiş dönem Başkanı ve Ülke Yönetimi Başkan Yardımcısı Ayben ERDEM, JCI Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ender Sağbaş,, Toyp Direktörü Ceyda Ş. Kulaç, Uluslararası İlişkiler Direktörü Onur Aksaray ve JCI Bahçeşehir Temsilcilik Direktörü Eda Engin konferanstaki tüm aktivitelerde yer alarak Adana'yı etkin bir şekilde temsili ettiler. 57'si Türk delegesi olmak üzere 41 Avrupa ülkesinden 2 bin 450 JCI üyesinin katıldığı konferansta, dünyaca ünlü girişimci, yatırımcı ve spekülatör George Soros, herkesin mutlaka çözmek için zaman harcadığı Zeka Küpü' nün yaratıcısı Erno Rubic gibi konuşmacılar, başarı, liderlik, yaratıcılık ve inovasyon üzerine deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Türkiye'nin tanıtımını yapmak, prestijini artırmak amacıyla JCI Ülke Başkanları'ndan ve Avrupa Yönetimi'nden 130 kişinin katıldığı JCI Türkiye VIP Resepsiyonu'nda konuklar rakı ve lokumla ağırlandı. Konferans süresince aktif olan JCI Türkiye'nin 2008 yılı boyunca gerçekleştirdiği çalışmalar Gala Gecesi'nde düzenlenen ödül töreni'nde Türkiye'ye 5 ödül kazandırdı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 17:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?