4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Urfa'da ölen 3. kardeş Adana'da

ŞANLIURFA'DA ÖLEN 3. KARDEŞ ADANA'DA

Şanlıurfa'da 3 gün içinde 3 çocuğunu kaybeden Ece ailesinin bugün ölen 1 yaşındaki oğlu İzzet Ece bugün Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi.

İnşaat malzemeleri satışı yapan Abdülrezzak Ece, 3 gün önce öksürük, ateş ve kusma gibi şikayetleri bulunan çocukları ilköğretim birinci sınıf öğrencisi Hedal ve anasınıfı öğrencisi Sait Ece ile 1 yaşındaki İzzet Ece'yi özel bir hastaneye götürdü.

Hastanede serum takılan çocuklar, doktor tarafından ilaç yazılarak evlerine gönderildi. İlaçları alan Abdülrezzak Ece, çocuklarıyla birlikte eve döndü. Evde ilaçları içirilen çocuklar, odalarındaki yataklarına yatırıldı. Sabaha karşı iki kardeş hayatını kaybetti. İki çocuk daha sonra hastanede yapılan otopsinin ardından toprağa verildi. Çocukların ölüm nedeninin belirlenmesi için dokuları Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ailenin geride kalan tek çocuğu 1 yaşındaki İzzet ise dün gece geç saatlerde aniden ateşlendi. Küçük İzzet, baba Abdülrezzak Ece tarafından Şanlıurfa Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavisine başlanılan minik İzzet, daha sonra yoğun bakıma alındı. Küçük çocuk, sabah saatlerinde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 gün arayla 3 çocuğunu da kaybeden ailenin son ölen oğlu İzzet Ece bugün akşam saatlerinde otopsi yapılmak üzere ambulansa Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi.

Minik İzzet'in cenazesini getiren dayısı Hamdi Çimen (52), 3 yeğeninin 3 gün arayla arka arakaya ölmesiyle sarsıldıklarını son ölen çocuğu da otopsi yapılmak üzere Adana'ya getirdiklerini belirterek, "Çocuklar çok sağlıklıydı. Ancak babaları 3 gün önce 3'ü de rahatsızlandığı için özel bir hastaneye götürdü. Doktor orada çocukalara tahlil yapmadan soğuk algınlığı teşhisi koyarak ilaç verdi. Bunun üzerine baba eve dönerek çocuklarının iyileşmesi için doktorun verdiği ilacı kullanmaya başladı. Ancak çocuklardan ikisi aynı gün sabah yataklarında ölü bulundu. İzzet ise bugün öldü. Biz doktorun yanlış ilaç vermesinden şüpheleniyoruz. Ancak gerçek rapordan sonra ortaya çıkacak" diye konuştu.

ŞANLIURFA'DA ÖLEN 3. KARDEŞ ADANA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2009 Pazar 18:27:04
Güncelleme :20 Aralık 2009 Pazar 18:40:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?